Snöröjning och halkbekämpning

Vädrets makter är något som många behöver ha i beaktande och under vintern rör det sig mycket om att hantera snö och bekämpa halka. Vi utför uppdrag inom snöröjning och halkbekämpning för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommunala anläggningar, vägföreningar, industriområden, handelsområden och många fler inom Umeå kommun. Kontakta Grus Schakt för att få bukt med snö och halka.

 

Snöröjning

Snöröjning

Vi har erfarenheten, kompetensen och maskinparken för att kunna erbjuda snöröjning med förstklassigt resultat. Med hela Umeå kommun som verksamhetsområde kan vi ombesörja plogning, isrivning, snöröjning samt bortforsling av snö till snötippar för våra uppdragsgivare. Vi håller stark beredskap inför snörika prognoser och är snabba på att hantera kraftiga snömängder, både under pågående snöfall och hantering efteråt.

Sandning

Sandning

När halkan är framme är det viktigt att vara ute snabbt med halkbekämpning och sandning för att undvika olyckor. Vi har fordon och utrustning för att kunna vara ute med kort varsel när det råder halka på exempelvis vägar, gångvägar, parkeringar och vid handelsområden. Vi erbjuder olika möjligheter till insatser beroende på behov och väderlek men vi kan alltid erbjuda rätt sandningslösning för dina behov.

Sopning

Sopning

Efter regn kommer solsken, och efter snöröjning och sandning kommer sopning. När det är dags att ta hand om sand och smuts kan vi ombesörja sopning och städning av allt från vägar och trottoarer till parkeringar och garage. Våra sopmaskiner lämnar ett rent och snyggt resultat, och vi tar självklart även hand om uppsopad sand och smuts.

Har du en fråga till oss?
Skicka ett meddelande!