Mark och anläggning

Inom mark och anläggningsarbeten har vi kapaciteten att utföra de allra flesta typer av uppdrag. Det kan röra sig om enskilda detaljarbeten eller fullskaliga helhetsjobb. Vi på Grus Schakt erbjuder anpassade lösningar som passar dig bäst!

 

Mark-och-anläggning,-Grus-Schakt,-Hemsida

Mark och anläggning

När det kommer till att anlägga gräsmattor, grundläggning och plattsättning är vi rätt personer för jobbet. Vi hjälper även till med vägförbättringar, slyröjning, rensning av diken, grävmaskinstjänster och åtskilliga andra typer av uppdrag inom mark och anläggning. Låt oss hjälpa dig till ett bestående och snyggt resultat!

Dränering-Grus-Schakt-Hemsida

Dränering

Vi erbjuder professionell dränering till både företag och privatpersoner. Vi hjälper er från start till mål och ser till att ni får ett långvarigt och bra resultat med dräneringen. Med lång och gedigen erfarenhet av både stora och små dräneringsuppdrag samt med vår maskinpark kan vi lösa dränering även kring trånga husutrymmen och känsliga områden – med minimal åverkan på omgivningen.

Grävning,-Grus-Schakt,-Hemsida

Grävning

Vi utför alla typer av grävningsarbeten i Umeå med omnejd, oavsett ändamål. Oavsett om det rör sig om stora eller små jobb har vi rätt maskin för uppdraget och erbjuder grävningstjänster med gott resultat och så liten åverkan på omgivningen som möjligt.

Har du en fråga till oss?
Skicka ett meddelande!