Lediga jobb

Vi söker nu fler medarbetare

Dumper

(B-körkort krav, C-körkort meriterande)

Hjullastare

(Yrkesbevis krav)

Grävmaskinister

(Yrkesbevis krav)

Höglyftare

(Yrkesbevis krav)

Markarbetare

Om tjänsterna

Vi utökar vår verksamhet och är därför i stort behov av chaufförer och personal för omgående anställning. Hos oss blir du en viktig kugge i ett stort maskineri och det är därför viktigt att du både jobbar bra tillsammans med övriga arbetslaget och att du är självgående när uppdraget kräver det.

För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du är noggrann, serviceinriktad och har god social kompetens. Då uppdragen kan vara varierande är det också viktigt att du är självgående, flexibel och initiativrik i din vardag. Du är ordningsam och mån om renhållning av maskinerna du jobbar med.
Att arbeta på Grus Schakt är omväxlande och du får gott sällskap av många av våra drygt 50 kompetenta medarbetare ute på våra projekt.

Grus Schakt grundades 1989 och har genom åren expanderat successivt till att bli ett av Umeås största entreprenadföretag. Vi utför våra uppdrag över hela Västerbotten inom bygg- och anläggningsbranschen samt svarar för renhållning och underhåll till både offentlig och privat sektor. Idag vilar vår styrka i vår stora fordonsflotta som gör att vi har möjlighet att ta på oss de flesta typer av uppdrag. Maskinparken uppgår till drygt 70 fordon och omfattar allt från hjullastare och grävmaskiner till höglyftare och sopmaskiner.

Tjänsten
Du erbjuds till en början provanställning med kollektivavtal. Arbetstid kan variera beroende på projekt.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi ser över urvalet löpande. Vi välkomnar varmt kvinnliga sökanden.

– Johan Åström, Platschef
0730-70 11 79
johan@grusschakt.se

Här finns vi.
Välkommen in till oss!