TJÄNSTER

Vi erbjuder alla olika typer av tjänster inom bygg och anläggning

Mark och
anläggning

Renhållning

Höglyftare

Dränering och enskilda avlopp

Sandning

Reningsverk

Grävning

Mark och anläggning

Vi tillhandahåller moderna maskiner med lågemissionsmotorer som också är förberedda för alternativa bränslen. I maskinparken finns band- och hjulgrävmaskiner mellan 5-30 ton. Hjullastare i klasserna 7-13 ton. Alla maskiner kan utrustas med komplett maskinstyrning och de mest förekomna utrustningarna. Genom vårt systerbolag och samarbetspartners ser vi till att rätt maskin och utrustning finns tillgänglig för alla sorters uppdrag. Våra maskiner och redskap är besiktigade enligt gällande föreskrifter och uppfyller myndigheternas lagar och förordningar samt övriga krav från beställare.

Renhållning

Oavsett om det gäller ett litet garage, stor industrifastighet eller kommunal och statlig infrastruktur har vi de sopmaskiner som kan tänkas behövas för att utföra uppdraget.

Höglyftare

Vi har höglyftare för alla jobb, stora som små. Från våra runtomsvängande med en arbetshöjd på upp till 30 meter, till dom små stela kompakta med en arbetshöjd på 10 meter löser vi alla uppgifter som ställs. Maskinerna är utrustade med dom vanligast förekommande redskapen. Det vi inte själva äger ordnar vi genom våra samarbetspartners. Våra förare har mångårig erfarenhet och har erforderliga utbildningar och behörigheter som krävs på arbetsplatsen. Våra maskiner och redskap är besiktigade enligt gällande föreskrifter och uppfyller myndigheternas lagar och förordningar samt övriga krav från beställare.

Dränering och enskilda avlopp

Vi erbjuder professionell dränering till både företag och privatpersoner. Vi hjälper er från start till mål och ser till att ni får ett långvarigt och bra resultat med er nya dränering.

Nöjda kunder skapar nya möjligheter och därför strävar vi alltid efter att göra dig som kund hundra procent nöjd, för både stora och små jobb.

Vi har lång erfarenhet av både stora och små uppdrag. För husdräneringar med trånga utrymmen och känsliga områden har vi rätt maskiner så att vi snabbt och smidigt kan ge ert hus en bättre dränering med minimal åverkan på omgivningen.

Sandning

Vi utför sandning av vägar och promenadytor i Umeå med omnejd. Kontakta oss för mer information om våra maskiner och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Reningsverk

Vi säljer, installerar, servrar och underhåller reningsverk i Umeå med omnejd. Vi samarbetar med Conclean reningsverk som är anpassade för enskilda avlopp.

Vi kan tillsammans med Conclean idag erbjuda reningsverk för allt från ett till 300 hushåll. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment med endast noggrant utvalda kvalitetsprodukter, anpassade för vårt nordiska klimat och höga miljökrav.

Besök gärna Conclean för mer information.

Grävning

Behöver du hjälp av grävmaskin och grävning i Umeå med omnejd? Vi erbjuder grävningstjänster oavsett ändamålet. Vi har rätt maskiner som passar för ert uppdrag – stora som små, snabba och smidiga.

Har du en fråga till oss?
Skicka ett meddelande!